Médiaajánlat

Ajánlott linkek

 

 

Szponzorált linkek

Miért érdemes a Szponzorált linkekben megjelenni?


Linkgyűjtemény oldalainkon tematikusan összegyűjtött weboldalak linkjeit listázzuk. A Szponzorált linkek dobozt igyekeztünk még frekventáltabb helyen elhelyezni az oldalon, még jobban kiemelni, hogy ezáltal is könnyebben megtalálhatók legyenek a látogatók számára.

A Szponzorált linken kívül lehetőség van egy rövid szöveg elhelyezésére is max. 2 sorban. Itt röviden ismertethetik szolgáltatásukat, email címüket, telefonszámukat, stb. hogy még könnyebben elérhető legyen a potenciális ügyfelek számára.

 


Hogy jelenhet meg linkje a Szponzorált linkek dobozban?

 

A www.domain1.hu oldalon domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást megrendelt ügyfelek részére kész weboldalának linkjét a tárhelyszolgáltatás idejéig díjmentesen hirdetjük linktaláló oldalainkon. Ez a lehetőség a www.autoabc.hu használtautó hirdetési adatbázisban hirdető autókereskedőkre, autószalonokra is vonatkozik. A szponzorált linkekben megjelenés lehetősége mindegyik www.domain1.hu tárhelycsomagra vonatkozik. Amennyiben egy oldal több linkgyűjtemény oldalunk témakörbe is beillik, akkor azt max. 3 db oldalunkon megjelenítjük.

 

Kiemelt linkek


Banner hirdetés

Segítünk Önnek célozni: a jól targetált reklám a sikeres reklámkampány záloga. Nálunk nem pusztán egy weboldalon rendel hirdetési helyet, hanem olyan egyedi weboldalakon, melynek a domainneve önmagában is értékes kulcsszó, így a potenciális érdeklődők hamarabb megtalálják Önt.

 

A D-Tendencia Bt vállalja banner hirdetési kampányok szervezését, valamint lebonyolítását. Hirdessen cégünk weboldalain és így naponta akár több ezer látogató láthatja hirdetéseit. Megrendelőink kedvezményesen hirdethetnek saját weboldalainkon, melyek közül néhány:

 

thm.hu - zalogfiok.hu - jarmuhitel.hu - takarek.com - lakashitel.com

apolas.hu - panelhaz.hu -minoseg.com - travelclub.hu - auto-kolcsonzes.hu

autoabc.hu - sebesseg.hu - ingatland.hu

 

Oldalaink teljes listáját kérésükre megküldjük.

Együttműködő partnereinknek egyedi kampánykedvezmény és további szolgáltatások.

 

 

Kérje ajánlatunkat e-mailben az info@linktalalo.hu cimen.

« Vissza a kategóriák oldalra